China op DVD

Ontdek China op DVD en Blu-ray

Hieronder vind je een aantal prachtige documentaires op DVD en Blu-ray die je inleiden in de geschiedenis en de gebruiken van dit enorme land. De ideale manier om je voor te bereiden op je reis of vakantie naar China!

Guide To China

Guide To China

Formaat: DVD - 6 disks

De DVD-serie A Guide To China brengt een land voor het voetlicht dat millennia lang grotendeels verborgen is gebleven voor het Westen. Zelfs nu China een van de grootste imperiums van de wereld aan het worden is, blijft het moeilijk om door te dringen tot de Chinese cultuur.

Tijdens onze reis ontdekken we verschillende aspecten van China: de maagdelijke landschappen, unieke diersoorten, het toerisme, de medicijnen en China's economie. En we proberen erachter te komen of er iets van het Eeuwige Rijk is overgebleven.

Met Nederlandse ondertiteling.

Te bestellen bij bol voor € 20,99

China Inside

China Inside

Formaat: DVD - 4 disks

Dit is een DVD-box van op BBC uitgezonden serie China Inside. De succesvolle Emmy Award winnende documentairemaker Jonathan Lewis kreeg van de Chinese overheid ongebruikelijk veel vrijheid om overal in het land, met ingebegrip van Tibet, mensen te interviewen uit alle lagen van de bevolking.

Ze praten open en uitgesproken over onderwerpen waar China mee worstelt als vrouwenrechten, rijk vs. arm, milieu, corruptie, politieke hervormingen, sociale onrust, het rechtssysteem en vrijheid van meningsuiting.

Met Nederlandse ondertiteling.

Te bestellen bij bol voor € 22,99

BBC Wild China

BBC Wild China

Formaat: Blu-ray - 4 disks

Deze serie is een mijlpaal in de geschiedenis van de tv-documentaire. De makers kregen een ongekende mate van vrijheid bij het filmen in het mysterieuze, verbazingwekkend gecompliceerde China.

Een adembenemende reis die laat zien hoe groot de culturele diversiteit van China is en hoeveel geheimzinnige, fraaie en zeldzame schepsels er leven.

In Full-HD en met Nederlandse ondertiteling.

Te bestellen bij bol voor € 9,99

Let op: Deze serie is op Blu-ray. Je kunt deze serie niet afspelen op een gewone dvd-speler!

Tips China op DVD en Blu-Ray