Reisgidsen voor China

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je helpen van je reis of vakantie een echt succes te maken.

Capitool China

Capitool Reisgids China

Donald Bedford & Deh-ta Hsiung

In de reisgids China is het land opgedeeld in negentien gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven.

Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement en winkels. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Te bestellen bij bol voor € 35,00

Lannoo China

China - de mooiste reisregio's en reisroutes

Julia Berg e.a.

Deze reisgids over China stelt u de toeristische highlights van dit reusachtige land voor en beschrijft de prachtige landschappen en culturele en historische bijzonderheden. Tegelijk voorziet dit boek u van alle actuele praktische informatie.

De auteurs, ervaren Chinareizigers, stellen vier routes voor, die gedocumenteerd zijn met kaarten.

Onmisbaar voor het plannen van een reis: praktische informatie en tips over aankomst en vertrek, eten en drinken, feestdagen en festiviteiten, gezondheid, klimaat, veiligheid, gedragscodes, douane enzovoort, plus handige taaltips voor onderweg.

Te bestellen bij bol voor € 24,99

Lonely Planet China

Lonely Planet China

Damian Harper e.a.

Deze reisgids van Lonely Planet staat vol met praktische informatie en up-to-date feiten, vaak voorzien van opmerkingen en tips van lokale insiders.

De auteurs van de Lonely Planet -gidsen zijn ervaren reizigers en weten daardoor precies waar de reiziger behoefte aan heeft.

De gidsen zijn voorzien van duidelijke kaarten en mooie foto's. Deze gids behandelt heel China, inclusief Hong Kong, Macao en Tibet.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 35,00

Tips Reisgidsen voor China